Over ons

Bad en Tafel, De andere linnenwinkel!

In onze winkels vindt u een zeer ruim aanbod van exclusief bad, bed en tafellinnen. Wij kopen al meer dan 30 jaar de restant partijen op bij twee zeer gerenomeerde vlaamse fabrikanten De Witte Lietaer en Santens.

De Witte Lietaer is zich in de afgelopen jaren gaan specialiseren in het maken van exclusief linnengoed voor hotels en restaurants in het hoge segment. U moet hier dan denken aan damast tafellinnen, exclusief bedlinnen en prachtig badlinnen. Omdat het dus voornamelijk linnengoed is wat gemaakt is voor de hotelbranche betekent dit dat de kwaliteit uitmuntend is! Omdat het om restant partijen gaat, betekend het ook automatisch dat de prijzen van ons exclusief linnengoed ook zeer aantrekkelijk geprijsd is. Onze prijs/kwaliteit verhouding is uniek! Nergens in Nederland vindt u deze kwaliteit voor deze prijzen. Maar in onze winkels geldt wel het motto; " zolang de voorraad strekt, op is op"!

Santens wordt in Europa gezien als de grote baddoeken gigant. Zij produceren dagelijks 100.000 baddoeken van een uitmuntend hoge kwaliteit. Daarnaast maken zij ook prachtige provencaalse tafelkleden met mooie jacquard ingeweven patronen. Santens heeft met name hun klanten zitten in het zuiden van Europa, waardoor wij van Bad en Tafel het alleenrecht hebben gekregen om hun restant partijen op te mogen kopen. Daardoor zijn wij uniek in het verkopen van deze mooie spullen, omdat ze nergens anders in Nederland te koop zijn en zeker niet voor onze verkoopprijzen.

Daarnaast verkopen wij ook oud hotelzilver alleen in het filiaal Den Bosch. Het gaat ook hier om grote partijen die wij uit Engeland naar onze winkels halen. U moet dan denken aan mooie oude bestekken, kandelaars, champagnekoelers, botervloten, rozenbollen, dekschalen etc etc. Ook hier geldt steeds een wisselend aanbod voor hele mooie scherpe prijzen.

Wij nodigen u graag uit om een keertje een van onze winkels te komen bezoeken. Zien is beleven!
Ons verkoopteam staat graag voor u klaar met raad en daad!

u vindt onze winkels in

Den Bosch
hoek Vughterstraat/sint Jorisstraat
openingstijden:
di t/m vrijdag; 10.00 uur tot 17,30 uur
zaterdag; 10.00 uur tot 17.00 uur
geen koopavond mail: info@linnenonline.nl

Thorn
Bogenstraat 3
openingstijden: do t/m zondag van 10.30 uur tot 17,30 uur. mail: info@linnenonline.nl

Wij zijn per email bereikbaar op info@linnenonline.nl en u krijgt gegarandeerd tijdens werkdagen binnen 24 uur een reactie van ons.